ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2012 18:57:10

Vedení radnice Prahy 5 pomohla stabilizovat nová koaliční dohoda

Vedení radnice Prahy 5 pomohla stabilizovat nová koaliční dohoda

Vedení radnice městské části Praha 5 se ujali zástupci klubů ČSSD, VV, nově vzniklého Klubu zvolených za TOP 09 a Nezávislých a Klubu Nezávislých.

Koaliční zástupci s většinou v zastupitelstvu městské části se dohodli na nejbližším zasedání zastupitelstva předložit návrh nového složení Rady MČ Praha 5 a zřizovaných výborů k projednání. „Koalice také podpořila snížení počtu uvolněných zastupitelů, tedy těch, kteří pobírají plat, z původních 14 na 12,“ sdělil Marek Kukrle (VV)

Nová podoba koaliční smlouvy reflektuje nedávné změny na radnici. „Nově ustavená koalice nadále ctí programy jednotlivých stran, pro které byli její členové zvoleni,“ uvedl Jaroslav Nedvěd (Klub ČSSD)

Zásadní změny nečekají ani Programové prohlášení Rady městské části Praha 5. „Dokument projde pouze revizí, abychom se zaměřili na projekty, jejichž realizaci od nás očekávají naši občané. Aktualizace proběhne s ohledem na dosavadní zkušenosti, které jsme od voleb získali, a časové možnosti, které nám poskytuje blížící se konec volebního období,“ doplnil Mgr. Patrik Havlíček, předseda Klubu zvolených za TOP 09 a Nezávislých.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama