RSDr. Alexander Černý

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2012 15:32:26

Největším nebezpečím pro naši zemi je Nečasova vláda

Největším nebezpečím pro naši zemi je Nečasova vláda

Vyjádření poslance PČR a stínového ministra KSČM pro resort obrany Alexandra Černého k úvahám o vedení resortu obrany Karolinou Peake.

Obranyschopnost je základním atributem státnosti. Je to příliš vážná věc a pro vládu každé země by měla patřit v hierarchii úkolů mezi priority. Stejně důležité pro resort obrany je stabilní a dlouhodobě předvídatelné prostředí. Budovat armádu není otázka roku ani jednoho volebního období. Časté střídání ministrů, stejně jako velké množství neustále se měnících koncepcí, decimovalo v uplynulých letech i Armádu ČR a ohrozilo její schopnost plnit základní úkol – tím je obrana země.

 Kupčení s resorty mezi stranami současné vládní koalice je projevem naprosté nezodpovědnosti současné české vlády. Bude-li Karolina Peake novou ministryní obrany, zařadí se do linie politiků, jako byli Barták, Parkanová a Vondra, zosobňující korupci či neschopnost na nejvyšší státní úrovni. Znovu se potvrzuje, že vláda Petra Nečase je největším nebezpečím pro vlastní zemi. Čím kratší bude její trapné působení, tím lépe pro nás všechny.

 Alexander Černý, poslanec Parlamentu ČR a stínový ministr KSČM pro resort obrany
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama