ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2012 15:39:02

Zastupitelé Prahy 5 zvolili nového starostu

Zastupitelé Prahy 5 zvolili nového starostu

Zastupitelé Prahy 5 na svém zasedání v úterý 11. prosince 2012 zvolili v tajné volbě novým starostou Ing. Miroslava Zeleného z Klubu zastupitelů zvolených za TOP 09 a Nezávislých.

V úterý 11. prosince 2012 proběhlo 21. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 5 (7 ODS, 9 ČSSD, 7 TOP 09, 6 VV, 1 Nezařazený, 3 Nezávislí, 7 klub Zvolených za TOP 09 a Nezávislých, 2 KSČM, 3 SZ), které zvolilo 7 člennou radu včetně starosty a 4 zástupců starosty.

Vedení radnice se ujme Ing. Miroslav Zelený, který dostal 31 hlasů z možných 42 hlasů (3 neplatné a 8 proti).

„V koalici žádné novinky nenastanou, na radnici zůstávají stejní lidé. Zásadní změny nečekají ani programové prohlášení Rady MČ Praha 5. Dokument projde pouze revizí, abychom se zaměřili na projekty, jejichž realizaci od nás očekávají naši občané,“ sdělil nový starosta Ing. Miroslav Zelený.

Na zasedání zastupitelstva svou rezignaci ohlásil bývalý zástupce starosty a člen rady Mgr. Patrik Havlíček, který je nově předsedou Klubu Zvolených za TOP 09 a Nezávislých.

Na místo 1. zástupce starosty nastoupí JUDr. Petr Lachnit (ČSSD) a dalšími zástupci jsou Ing. Jiří Vejmelka (VV), JUDr. Naděžda Kratochvílová (Klub zvolených za TOP 09 a Nezávislých) a Jaroslav Nedvěd (ČSSD).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama