Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2012 16:42:29

ČSSD musí být i nadále důraznou opozicí

ČSSD musí být i nadále důraznou opozicí

Jan Hamáček se stal místopředsedou Poslanecké sněmovny ČR.

Místopředsedou Poslanecké sněmovny byl zvolen Jan Hamáček. Stínový ministr obrany ČSSD dostal od svých poslaneckých kolegů 137 hlasů.  

„Je to velká čest a zároveň závazek pokračovat v práci poslance i v nové funkci místopředsedy Sněmovny. V současné době, kdy vládní koalice bez ohledu na opozici a nálady veřejnosti schvaluje zákony, které mají závažné celospolečenské důsledky, je nesmírně důležité, aby si opozice uchovala odpovídající zastoupení v čele Sněmovny. ČSSD musí být i nadále důraznou opozicí a kritikem vládních návrhů,“ prohlásil Jan Hamáček, který se chce též soustředit na práci pro svůj volební region – Mladoboleslavsko a Středočeský kraj.

„V neposlední řadě budu i nadále působit jako člen stínové vlády zodpovědný za resort obrany. Budu se aktivně účastnit debaty o budoucnosti našich ozbrojených sil a pokusím se předkládat alternativní řešení současných problémů v resortu obrany, který se nachází v situaci finanční nejistoty a nedořešené transformace armády,“ uvedl stínový ministr obrany.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama