Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.01.2013 14:28:00

V druhém kole podpoříme Miloše Zemana

V druhém kole podpoříme Miloše Zemana

Národní socialisté podpoří i ve druhém kole prezidentských voleb Miloše Zemana.

Národní socialisté jsou jedinou stranou zastoupenou v Poslanecké sněmovně, která vyjádřila již v prvním kole prezidentské volby svou jasnou podporu vítěznému kandidátovi M. Zemanovi. Miloši Zemanovi jsme již pogratulovali k vítězství v prvním kole prezidentské volby. V této své podpoře M. Zemanovi vytrvají národní socialisté pochopitelně i ve druhém kole.

M. Zeman v minulosti často pochybil a poškodil zájmy levice, ať již nepřímou podporou vzniku Topolánkovy vlády anebo odčerpáním hlasů sociální demokracii před zatím posledními volbami do sněmovny, což umožnilo vznik Nečasovy vlády. V této chvíli však není čas na vzájemné animozity mezi osobnostmi levice.

Je potřeba zastavit volbu kandidáta pravicové vlády a české pravice jako celku. To je zájmem české levice a obyčejných lidí.

Proto vyzýváme i voliče a příznivce národních socialistů v Ústeckém kraji, aby podpořili prezidentského kandidáta Miloše Zemana i ve druhém kole voleb, které se uskuteční za 14 dní.

Jiří Paroubek, předseda nár. soc.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama