Ing. Petr Bendl

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2013 19:17:00

Veškerá rozpočtová pochybení mých předchůdců jsem dal právníkům

 Veškerá rozpočtová pochybení mých předchůdců jsem dal právníkům

Vyjádření Ministerstva zemědělství k tiskové zprávě NKÚ

Ministerstvo zemědělství považuje zjištění v kontrolním nálezu Nejvyššího kontrolního úřadu (NKÚ) za období 2005-2011 za vážná a bude se jimi podrobně zabývat. „Zadal jsem právníkům, aby veškerá rozpočtová pochybení z období působení mých předchůdců podrobně analyzovali a připravili stanovisko, které předložím vládě. Budu trvat na takové změně metodik a postupů v oblasti ICT, aby se kritizované pochybení a prohřešky z předchozích období již nemohly opakovat,“ říká ke zjištěním NKÚ ministr Petr Bendl.

Zaznamenaná porušení jednotlivých zákonů se týkají rozpočtové kázně, konkrétně v letech 2005-2010. Protože se metodika a postupy řízení ICT v resortu soustavně vyvíjejí, lze konstatovat, že některá starší zjištění NKÚ už byla napravena.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama