MUDr. Jitka Chalánková

  • Prostějov
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2013 15:10:20

Únorý sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje

Únorý sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje

Únorý sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje pokračuje v dobré tradici

  Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

23.2.2013

V Olomouci se v únoru konal XIV. krajský sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK), na kterém se sešli zástupci bezmála osmdesáti dobrovolných sdružení. Pozvání přijali také někteří představitelé Olomouckého kraje, měst a Parlamentu zvolení v  Olomouckém kraji. „Jako členka Poslanecké sněmovny PČR jsem ráda přijala pozvání i já, a to nejen proto, že většinu zástupců neziskového sektoru a jejich problematiku znám osobně z dob, kdy jsem působila v Olomouckém kraji jako náměstkyně hejtmana. V současné době mohu pomoci s novou legislativou, které je celá řada. Aktuálně jde např. o Zákon o změně právní formy občanského sdružení na obecně prospěšnou společnost,“ řekla poslankyně za TOP 09 Jitka Chalánková.

„Zaujalo mne, že představitelé neziskových organizací z oblasti sociální vítají nový občanský zákoník, který by měl přinést větší přehlednost mezi poskytovateli sociálních služeb. Mnohdy lidé s postižením nepotřebují jen péči a peníze, ale i práci. A v tom je zase záměr sociálního podnikání,“ sdělila Chalánková.

Jitka Chalánková

poslankyně

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama