Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.03.2013 10:09:36

Rožnov aktualizuje svůj akční plán rozvoje

Rožnov aktualizuje svůj akční plán rozvoje

Akční plán priorit v rozvoji města na období let 2013 a 2014 aktualizuje v těchto dnech Rožnov pod Radhoštěm. Akční plán je součástí Strategické plánu rozvoje města, který je dlouhodobým dokumentem charakterizujícím rozvoj města.

Řídící skupina akčního plánu rozvoje města se sešla na svém jednání ve středu 20. února. Projednala výstupy a návrhy, které předložily jednotlivé pracovní skupiny v prioritních oblastech (hospodářský rozvoj, infrastruktura, cestovní ruch, životní prostředí, vzdělání, kultura a sport, sociální služby, zdravotnictví a bydlení).

„Obsahem jednání bylo odsouhlasení postupu pro nastavení priorit v jednotlivých oblastech s tím, že pracovní skupiny jmenované k těmto oblastem musí v termínu do poloviny roku 2013 vybrat ze všech svých doporučení 4-5 prioritních akcí, které by měly být na území města realizovány v rámci krátkodobém časovém horizontu přibližně tří let,“ uvedla starostka Rožnova Markéta Blinková.

„Jakmile nám pracovní skupiny dodají doporučené prioritní akce a investice, sejde se opět řídící skupina, aby stanovila jejich priority a časový harmonogram. Vše samozřejmě bude v konečném důsledku záviset na rozpočtových možnostech města a případných dotacích například ze strukturálních fondů. Na základě schváleného akčního plánu a jeho priorit ale chceme posunout dále rozvoj města napříč různými oblastmi,“ uzavřela starostka Blinková s tím, že základní informace o činnost řídící skupiny akčního plánu města i pracovních skupin v jednotlivých oblastech budou předneseny na nejbližším zasedání zastupitelstva města v úterý 5.3. Informace o činnosti pracovních skupin jsou také průběžně zveřejňovány na webových stránkách města v sekci strategie a koncepce (zde).

Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
gross.os (zavinac) roznov.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama