Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2013 14:32:52

Zastupitelé schválili rozpočtové opatření

Zastupitelé schválili rozpočtové opatření

První letošní rozpočtové opatření ke schválenému rozpočtu města na rok 2013 projednali na svém úterním zasedání zastupitelé města Rožnov pod Radhoštěm. Celkové změny ve výdajích a příjmech města byly schváleny ve výši 515 tisíc korun.

Příjmy města vzrostly především o dotaci na volby prezidenta republiky a upřesněna byla také výše příspěvku na výkon státní správy pro rok 2013.

Výdajová část rozpočtu města se mění především stanovením přesné částky na prezidentské volby (kryto dotací v příjmech) a také požadavkem na zpracování projektové dokumentace pro projekty turistického značení, opravy mostu v místní části Bučiska, realizace zahrad a hřišť v přírodním stylu u mateřských škol, vybudování dopravního hřiště u ZŠ Pod Skalkou, veřejného osvětlení na Láni. Další změnou ve výdajové části rozpočtu pak jsou investice přecházející z roku 2012 a mimořádná oprava stropu budovy Stefanium rožnovského MěÚ.

Zastupitelé rovněž schválili finanční pomoc obětem neštěstí ve Frenštátě pod Radhoštěm ve výši 100 tisíc korun (více zde).

Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
gross.os (zavinac) roznov.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama