Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2013 14:43:21

Rožnov pošle na pomoc do Frenštátu 100 tisíc korun

 Rožnov pošle na pomoc do Frenštátu 100 tisíc korun

Zastupitelé Rožnova schválili příspěvek ve výši 100 tisíc korun na veřejnou sbírku konanou městem Frenštát pod Radhoštěm za účelem finanční pomoci pro obyvatele zříceného domu na ulici 6. května ve Frenštátě.

 

Rožnov pod Radhoštěm se zapojil do pomoci sousednímu Frenštátu a jeho obyvatelům, které postihlo neštěstí ve zříceném panelovém domě. „Na účet města Frenštát odešleme částku 100 tisíc korun, abychom alespoň částečně pomohli těm, které postihlo obrovské neštěstí a lidská tragédie. Již dříve jsme starostce Frenštátu Zdeňce Leščišinové zaslali dopis, ve kterém nabízíme pomoc dle uvážení představitelů města pod Radhoštěm,“ uvedla starostka Rožnova Markéta Blinková.

„Můžeme pomoci a také dle potřeby pomůžeme těm, kteří utrpěli hmotnou ztrátu. K této pomoci jsme připraveni. Není však v našich silách odstranit bolest způsobenou ztrátou lidských životů, zejména pak ztrátou života dětí. Tato bolest zůstane v našich srdcích a paměti,“ uvedla již dříve v dopise starostce Frenštátu rožnovská starostka Markéta Blinková.

Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
gross.os (zavinac) roznov.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama