Kristýna Světlíková

.
  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2013 20:05:13

Výroky prezidenta Zemana se mi zdají pozoruhodné

Výroky prezidenta Zemana se mi zdají pozoruhodné

Výroky pana prezidenta Zemana, mi přijdou stále více pozoruhodnější. Nechápu proč si přeje vítězství ČSSD, když dnes na volebním sjezdu SPOZ prohlásil, že jeho hlas patří právě této polit. straně.

Výroky pana prezidenta Miloše Zemana se mi zdají poněkud pozoruhodné. Jestliže minulý týden na sjezdu ČSSD řekl, že si přeje vítězství této strany v parlamentních volbách v roce 2014 a dnes na sjezdu SPOZ prohlásil, že jeho hlas patří právě této straně. Pak nechápu, proč si přeje vítězství ČSSD?   Zdá se mi to absolutně nelogické, protože každý, kdo se rozhodne volit jakoukoliv politickou stranu, tak si snad přeje i její vítězství!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama