Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2013 11:15:05

Město udělilo ceny Pedagog roku 2012

 Město udělilo ceny Pedagog roku 2012

Podesáté udělovalo město Rožnov pod Radhoštěm ceny Pedagog roku a Cenu Čeňka Kramoliše. Pedagogičtí pracovníci si pro ocenění přišli ve středu 27. března do obřadní síně rožnovské radnice.

Cenu Čeňka Kramoliše získala Ludmila Linhartová z rožnovského Střediska volného času.

Komise města Rožnov pod Radhoštěm vybírala nejlepší pedagogy loňského roku z návrhů, které obdržela od pedagogické i nepedagogické veřejnosti na základě výzvy z počátku roku 2013.

V kategorii předškolní vzdělávání získala ocenění Pedagog roku 2012 Anna Kubišová z MŠ 5. Května1527, v kategorii základní vzdělávání Zuzana Mrlíková ze ZŠ Pod Skalkou. Další vyhlášenou kategorií bylo střední vzdělávání, kde byla Pedagogem roku 2012 vyhlášena Julie Ulrychová ze Střední školy informatiky, elektrotechniky a řemesel Rožnov p. R. Poslední vyhlášenou kategorií bylo zájmové vzdělávání, kde si cenu odnesla ředitelka Střediska volného času Rožnov Ludmila Linhartová.

„Rozhodli jsme se udělit také jedno mimořádné ocenění. Cenu za mimořádný přínos zejména v oblasti speciálního vzdělávání jsme předali Ivaně Růžičkové ze ZŠ Praktická,“ uvedla starostka Rožnova Markéta Blinková.

„Další významné ocenění – Cenu zasloužilý pedagog – dostala paní učitelka Jarmila Musilová, Marie Vinklerová a pan učitel Jaromír Koláček,“ doplnila starostka Blinková.

Při slavnostním ceremoniálu na rožnovské radnici byl také vyhlášen Pedagog roku 2012, který obdržel hlavní ocenění – Cenu Čeňka Kramoliše. Celkovým vítězem se stala Ludmila Linhartová ze Střediska volného času Rožnov, která si kromě finanční odměny odnesla také keramický dárek vyrobený klienty Domova Kamarád.

Fotografie z předávání cen Pedagog roku 2012 naleznete zde.

Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
gross.os (zavinac) roznov.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama