ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2013 9:40:54

Praha 5 podpořila levnější plavání pro seniory na Barrandově

Praha 5 podpořila levnější plavání pro seniory na Barrandově

Občané městské části Praha 5 starší 60 let se dočkají speciální akce v Aquaparku Barrandov. Každé úterý od 12.00 do 14.00 hodin zaplatí za 100 minut plavání pouze 50 Kč!

Podmínkou je pouze si vyzvednout tzv. plavecký pas. Tento průkaz budou vydávat pracovnice Oddělení sociální péče, rozvoje sociálních služeb a prevence kriminality na základě ověření trvalého bydliště žadatele a jeho věku. „Podstatným přínosem tohoto projektu je podpora aktivního života seniorů a umožnění finančně dostupné sportovní aktivity a relaxace. Pro účastníky jde také o možnost, jak navázat nebo posílit vztahy a kontakty s dalšími seniory,“ dodal 1. zástupce starosty JUDr. Petr Lachnit.

„Praha 5 je moderní městskou částí, která by měla disponovat širokou nabídkou volnočasových aktivit pro všechny věkové skupiny obyvatel. Počet seniorů dlouhodobě roste a proto právě pro ně chceme nabídku služeb rozšiřovat. Plavání je sportovní aktivitou, kterou lze provozovat téměř v každém věku a proto jsme rádi, že našemu návrhu vyšel Aquapark na Barrandově vstříc. V případě úspěšnosti projektu v něm budeme chtít pokračovat i v dalším roce. Při velkém zájmu seniorů bude možné již letos rozšířit zvýhodněný vstup i na jiné dny nebo časy,“ doplnil starosta Prahy 5 Ing. Miroslav Zelený.

Pro více informací se můžete obrátit na Jitku Straňákovou, tel. 257 000 420, e-mail: jitka.stranakova@praha5.cz.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama