Oldřich Bubeníček

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2013 11:02:15

Kraj podpoří ekologické kotle

Kraj podpoří ekologické kotle

Zastupitelstvo Ústeckého kraje na svém 5. zasedání dne 24. 4. 2013 zřídilo „Fond životního prostředí ÚK“, který bude spravovat finanční prostředky vyčleněné krajem na financování Společného programu na podporu výměny kotlů v Ústeckém kraji.

Společný program připravují Ústecký kraj a Ministerstvo životního prostředí. Předmětem programu bude podpora výměny stávajících ručně plněných kotlů na tuhá paliva za nové nízkoemisní automatické kotle na uhlí, biomasu nebo uhlí a biomasu na území Ústeckého kraje. Žadateli bude po splnění požadovaných podmínek poskytnuta jednorázová investiční dotace ve výši 40 000 Kč. Pro 1. Společnou výzvu schválila Rada Ústeckého kraje svým usnesením ze dne 13. 3. 2013 spoluúčast kraje v maximální výši 5 mil. Kč.

Tato výzva bude vyhlášena a společně s formulářem žádosti a zásadami Společného programu zveřejněna na webových stránkách kraje (www.kr-ustecky.cz) a na webových stránkách Státního fondu životního prostředí České republiky (www.sfzp.cz) v průběhu měsíce července letošního roku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama