Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.05.2013 16:48:20

Svět na ruby v podání Jaromíra Drábka (TOP09)

Svět na ruby v podání Jaromíra Drábka (TOP09)

Tak už mám dnes jasno, proč náš stát nevzkvétá. U nás je totiž vše naopak. A pak se do té vyspělé Evropy nemůžeme nikdy dostat.

  800x600

Výrok Jaroslava Drábka (TOP09) v dnešní Partii mi docela vyrazil dech, když jsem zjistil, že za chyby může ten, kdo chce chyby napravit, či alespoň ukončit, než ten, kdo chyby způsobil. Toto pan Drábek jasně řekl, ve spojitosti s sKartami a jejich případným zrušením, poněvadž jeho názor je, že za vzniklé škody může ten, kdo svým poslaneckým hlasováním dopomůže k tomu, že tyto karty skončí. Takže od dnešního dne za chyby oficiálně nemůže ten, kdo je svým jednáním způsobí, ale ten, kdo je chce napravit. A pokud takto funguje celá TOP09, tak se ještě máme na co těšit. Vážení voliči, toto chcete opravdu mít opět v Parlamentu?

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama