JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2013 10:59:00

Šerm Nečase a Kalouska o Temelín? Nebaštěte jim to

Šerm Nečase a Kalouska o Temelín? Nebaštěte jim to

Výměna invektiv mezi premiérem Nečasem a ministrem Kalouskem o státníkovi a účetním ohledně dostavby jaderné elektrárny Temelín, je, bohužel pro občany této země, planým poplachem.

Pro ODS i TOP 09 je daleko důležitější rozdělit prachy z výběru dodavatele Temelína než ideje, pročež se předčasných voleb nebojte, resp. je s nadšením neočekávejte.

Nelegitimní koalice bohužel vydrží. Hašteření Nečase a Kalouska usmíří prachy zbrojaře Hávy a kmotrů ODS a jejich dojem mediálního šermování je v podstatě jen zoufalou snahou obou stran zapomenout na zlodějny jako církevní restituce.

Nicméně Nečas i exprimátor Svoboda mají pravdu v tom, že Kalousek si s ČSSD připravuje vládu, a to, co nyní dělá v Praze, je pouhé testování pravicového voliče, co Kalouskovi, maskovaného knížetem, klíčová skupina pravicových voličů v Praze zbaští. S podporou médii krmených reklamou ze státních podniků pod koncovým vlivem Kalouska můžeme říci, že již nyní je jeho test úspěšný. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama