ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.06.2013 3:15:47

Převrat

Převrat

Co vás nemá ! Nechci být špatný prorok, ale tihle hoši a děvčata, co jsou uvázaní na státní kasu, ti si rybník nevypustí !! Jedni a tedy ta většina, vědí, že s novými volbami nejspíš končí, ti druzí mají zase nejspíš, díky nám, občanům, své jisté tak

  Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Posbírání pár přestupců zákonů je jen velké divadlo, doprovázející bitvu klanů, podobně jako v době války gangů z doby Al Capona, kterému se vraždy neprokázaly, jen daňový únik. Ještě je v pozadí pár desítek kg zlata, pár desítek milionů a kmotři na dovolené. Že Nečas zatlouká, že si za státní nechal zlepšit pozici k rozvodu a třem hochům přihrál trafiky ?? Ale přeci šlo o bohulibé miliardy, církevní restituce, vzpomeňte ! Tisíce příběhů zlodějin i s poetickými jmény Blanka není vůle řešit. Budou se prý jen “řešit“ politické trafiky - ale těch tu je, i zákonných !!  

    Přece všechny ty zlodějské peníze, které dostávají za odměnu politici, členové dozorčích rad, nadsazené statisícové platy a prebendy ve státních institucích (VZP, ČD, ČEZ – viz třeba Roman…) jsou legální !!! A dokonce je nelegální vědět, kolik brala vlastně Nečasova – řekněme slušně ne konkubína, ale podřízená ! Přece zítra nezatknou Nečase a Kalouska, aby neovlivňovali svědky, nenapnou je na skřipec, aby vyzpívali, jak to bylo s Pandury, Grippeny, Cassami a eurofondy atd.…

  Tak zítra padne 85 % občanů nenáviděná vláda Nečase, spousta lidí si řekne konečně a oddychne si ve víře v lepší příští. Ale ony se jen opráší saka a jedeme dál, močálem černým. Pochybuji, že třeba chemický alli jako fata morgana zmizí s ním…Že s ním zmizí kecalové a neumětelové typu Bendl, Heger, Mullerová a že nepřijdou jiní, třeba ještě horší… Na povodněmi stižené se rázem zapomene a koncepčně je řešit ? Co vás nemá, už máme přece zkušenosti za 11 let od minulé povodně ! Copak tu byla vůle zjistit a zveřejnit chybu v manipulaci přehrad ? Nebyla. 

    Přece máme také zkušenosti s vládami socanů, zapomněli jsme, co se tu děje 23 let, kdy se jen větší a menší zloději střídají ??  Systém korupce přece zasáhl všechny parlamentní strany, to nevidíte ?? Nevěřte bláhově, že sockomanči, kteří upletli bič na občany např. prohlasováním fotovoltaiky budou jiní ! Hradní strůjce oposmlouvy a spolupůvodce neřešení zlodějin si teď zahraje na spasitele a chytrou horákyni, ale systém, který dostává do čela prospěcháře, mechanismus lhaní a korupce se nezmění ! Bůh s námi a zlý pryč… nám nepomůže    Nový pan “čistý“ zase vyhlásí boj s korupcí, či jiné bohulibé heslo, ať to bude jakýkoli kuba, nic se tu nezmění !

   A nové volby, bez změny volebních zákonů ? Pokud nezmizí stranické kandidátky a nebudou si moci občané vybrat důvěryhodného poslance a když zklame, hlavně ho odvolat, nic se tu nezmění. Starého psa přece novým kouskům nenaučíš !

   Znáte přeci, co se stane, když přilítne hejno špačků na třešně a vy přijdete na zahradu ! Vzlítnou - a sednou si zase na jiné větve. Vinaři dole na Moravě je střílejí a to prý pomáhá.

17.června 2013                                                                      
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama