ThDr. Kateřina Klasnová

Praha 1 a střední Čechy
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.08.2013 9:37:02

Gazdík lže. VV budou hlasovat pro rozpuštění sněmovny

Gazdík lže. VV budou hlasovat pro rozpuštění sněmovny

Reakce na článek MFD ze dne 10. 8.

 MF Dnes uveřejnila „zaručenou informaci“, že hlasování o rozpuštění sněmovny se přesouvá z pátku 16.8. na úterý 20.8. kvůli Věcem veřejným. Údajně se prý někteří poslanci našeho klubu začínají cukat... Zmiňovaná spekulace se opírá o výrok šéfa klubu TOP 09 Gazdíka, který ho navíc celý den lživě opakoval v médiích.

Realita je ovšem taková: O přesunutí jednání o rozpuštění poslanecké sněmovny informovala jako první média. Stalo se tak právě na žádost TOP 09 a to proto, že mají naopak problém s vlastními poslanci. ČSSD, Topka a KSČM mají i bez jediného poslance VV potřebnou ústavní většinu k rozpuštění naší "ctihodné" komory. Za VV platí to, že naši poslanci budou hlasovat tak, jako jsme již jednou na rozdíl od Top 09 hlasovali - budeme hlasovat pro rozpuštění Poslanecké sněmovny. To nakonec svým podpisem pod svolání mimořádné schůze za celý klub potvrdila předsedkyně klubu VV Kateřina Klasnová.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama