Kristýna Světlíková

.
  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2013 11:41:50

Homosexualita, problém společnosti?

Homosexualita, problém společnosti?

Homosexualita není problém společnosti, problém společnosti je chápání lidí a dívaní se skrz prsty, nejen na lidi s jinou sexuální orientací.

I když se to den za dnem lepší, tak je stále většina lidí, co se na homosexuální páry dívá skrz prsty. Ale proč? Chápu, že pro důchodce je to něco, co jim možná i nahání hrůzu, jelikož za dob totality svou sexuální orientaci přiznal jen málo kdo, a ten kdo tak učinil, s největší pravděpodobností vždy skončil.

Ovšem doba se podle mě výrazně změnila. Lidé už homosexuály začínají chápat jinak, mnohem lépe, ale stále to není tak dobré, jako například v Anglii.

Já osobně homosexualitu považuji, ne za úplně "normální", přeci jen to má příroda nějak zařízené, ale nijak homosexuální komunitu neodsuzuji. Připadá mi to, ale trapné, když lidé na ně pokřikují a vysmívají se jim, proč? Člověk s jinou sexuální orientací, než má ještě pořád více populace světa je přeci pořád člověk. A může být i talentovanější a inteligentnější nežli heterosexuálové.

Homosexualita je možná od starších lidí chápána negativně, protože kdyby byli postupem času všichni lidé na světě homosexuální, tak by naše populace vymřela, což je logické. A proto starší lidé označují homosexualitu jako problém společnosti.

Do jisté míry mají pravdu, ale řekněme si narovinu, myslím si, že nikdy nebude celý svět zaplněný jen homosexuálními páry. Ale pokud by přeci jen taková situace nastala, tak se podle mého názoru starší lidé nemusí vůbec ničeho bát, jelikož populace bude udržována cíleně, a to umělým oplodněním atd.

Pokud se tedy v politice naskytne něco dalšího k tomuto tématu, tak budu mít vždy stejný názor jako doposud.

No a na závěr, jak už se sluší a patří, přeji všem, kdo se zúčastnil anebo ještě zúčastní právě probíhajícího v řadě již třetího ročníku Prague Pride 2013, pestrou zábavu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama