Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2013 16:50:12

DĚLNICKÁ STRANA SOCIÁLNÍ SPRAVEDLNOSTI

DĚLNICKÁ STRANA SOCIÁLNÍ SPRAVEDLNOSTI

Vládci světa

 

Vládci světa

Kdo sleduje zahraniční politiku byl překvapen, že prezident Barack Obama je zvolen podruhé. Jak je to možné, když  jeho úspěchy na poli národního hospodářství byly a jsou katastrofální včetně  válečných tažení. Ale ten, kdo do něho vložil obrovské peníze, nezahodí přece léta dobývání světa jen tak. Naopak svou šanci si musí pojistit.

Významnou roli v Obamově vítězství hrály bezesporu sympatie rasové ( všichni černí a ostatní barevní) a fakt, že v brzké  budoucnosti nebude už rozhodující americký bílý volič. To samé se  v budoucnosti uskuteční v křesťanské Evropě (Francie, Německo), kde bude prezidentem zvolen muslim díky jejich natalitě (porodnosti) a v České republice  olašský král, když to nevyšlo Karlu Schwarzenbergovi. Jedna z metod Bildebergů je , aby svět byl průběžně vyváděn z rovnováhy a to v Evropě především nezákonnými nátlaky – psychicky i fyzicky – a to má vyústit v apatii občana a vzdát se vůli vládcům světa Bildebergům. A když se vůdcové nechtějí vzdát, vyprovokují se války či atentáty. Pod hlavičkou OSN či NATO dojde k bombardování  a tím zničení infrastruktur. Občanu státu zbyl jen holý život a musí se starat o střechu nad hlavou, životní potřeby a tak nepřekáží zájmům mocných.

Nastupují charitativní bankéři, kteří jsou schopni poskytnout finanční pomoc k opravám domů, průmyslu, infrastruktury. Dodají odborníky ze svých zemí na obnovu státu, materiál a zajistí práci.

Pak se tyto národy stanou závislí na pomoci a stávají se z nich novodobí otroci. Je nutné si uvědomit, že B. Obama vyhlásil věrnost Izraeli a přislíbil, že po vítězných volbách vyřídí nukleární Irán. Proto  ve vládní sféře provedl závažné přesuny, což svědčí o tom, že se chystá splnit své závazky k Izraeli a vládcům světa, což znamená další války proti těm, co se nechtějí poddat.

Jedna z možností, abychom nebyli zatahováni do těchto válečných konfliktů je vyhlášení neutrality a to rozhodnutím referenda, což je součást politického programu DSSS.

Mgr. Václav Komárek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama