JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.09.2013 8:19:56

Proč rezignoval Bakalův ředitel? Roli hraje Maláčová

Proč rezignoval Bakalův ředitel? Roli hraje Maláčová

_

Asi jste dnes zaregistrovali, že se kolem miliardáře Zdeňka Bakaly stahují mračna, nejenže mu havířští odboráři vyhrožují stávkou, ale z rodinných důvodů rezignoval generální ředitel Bakalova nakladatelství Economia André Warnecke. Podle důvěryhodných zdrojů se však za rodinnými důvody skrývá úplně něco jiného.

Přibližně před dvěma týdny přiletěla do nové redakce Hospodářských novin v Karlíně Bakalova manželka Michaela Maláčová a „ seřvala“ ředitele Warneckeho, že nepotřebuje, aby on zisky z HN šetřil, ale aby je odevzdal Bakalovi. Warnecke se nicméně dopálil a vyčetl jí, že ona nerozumí chodu novin, a že on peníze potřebuje, aby redakci zkonsolidoval a vytáhl hospodářky zpět na výsluní. Maláčová nicméně trvala na svém. Warnecke se po projevené neústupnosti ze strany Bakalovy ženy rozhodl rezignovat s poukazem, že tomuhle nehodlá dál přihlížet.

 Když někdo nacpe novináře do nesoukromých open office a zřídí jim protivné turnikety, které jsou navíc údajně proti požárním směrnicím, nemůže se divit, že se občas něco vynese…
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama