Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.09.2013 22:00:33

Ve Varnsdorfu se uskutečnil předvolební mítink DSSS

Ve Varnsdorfu se uskutečnil předvolební mítink DSSS

Varnsdorf byl dnes místem předvolebního mítinku Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS), jehož součástí bylo i připomenutí událostí, které se odehrávaly před dvěma lety na Šluknovsku

 


Setkání DSSS ve Varnsdorfu 14. září 2013 Varnsdorf byl dnes místem předvolebního mítinku Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS), jehož součástí bylo i připomenutí událostí, které se odehrávaly před dvěma lety na Šluknovsku.

Téměř dvě stovky občanů si vyslechlo úvodní projev předsedy DSSS Tomáše Vandase, který mj. řekl: „Program dělnické strany je přijatelnou alternativou na změnu. Není zaměřen proti cikánům a jiným menšinám. Dělnická strana jde před veřejnost s programem, který je založen na obnově pořádku, spravedlnosti, platnosti zákonů pro všechny občany bez výjimky. Chceme stát, kde nebudou zisky plynout do kapes nadnárodních korporací a bank, ale do naší společnosti a do vlastních občanů, do rozvoje země, do vzdělání, školství, do zefektivnění lékařské péče a zkvalitnění služeb pro seniory. Chceme stát národní a sociální.“ Šéf DSSS rovněž varoval před volebními experimenty v podobě rychle ustavených politických stran, které mají fungovat jako sběrači protestních hlasů a uvedl příklad z minulých voleb v podobě Věcí veřejných.

Jako další vystoupila s projevem představitelka varnsdorfských občanů Lenka Juricová, která uvedla praktické příklady v soužití s nepřizpůsobivými občany a ostré kritice podrobila zejména vedení městské policie ve městě a její činnost, kdy podle ní a dalších občanů neplní městští strážci pořádku své základní povinnosti.

Poslední vystoupil s příspěvkem místopředseda Jiří Štěpánek, jenž se zaměřil na problémy sociální a ekonomické, a zdůraznil, že současné vedení státu se svým jednáním zcela zkompromitovalo a musí být nekompromisně vymeteno.

Mítink se jako tradičně uskutečnil za přísných bezpečnostních opatření a policejních kontrol na příjezdových cestách. Nicméně, ani to nezabránilo příjemnému počasí a dobré atmosféře na varnsdorfském náměstí.

Další předvolební setkání DSSS v Ústeckém kraji se uskuteční v sobotu 12. října v Duchově a v Krupce.

Tiskové centrum DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama