JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2013 20:03:13

A kdo mu to uhlí dal, pane Zaorálku? Hitparáda pokrytců na Bakalův účet

A kdo mu to uhlí dal, pane Zaorálku? Hitparáda pokrytců na Bakalův účet

Nechme stranou vypjatost situace kolem OKD, ta je nezpochybnitelná. Opravdu ale nechápu dnešní silná slova socialisty Lubomíra Zaorálka na adresu majitele OKD Zdeňka Bakaly.

Pochopil bych je od jakéhokoli poslance z jiné strany, ale nikoli od sociálního demokrata, protože to byla právě Špidlova vláda, která v roce 2004 privatizovala OKD. Byla to ČSSD zakládající svoji ideologii na tom, že suroviny mají zůstat v rukou státu, která prodej uhlí dovolila. Chápu, že pan Zaorálek byl v té době jen řadovým poslancem, ale jeho prskání na mimořádné TK a označování Bakaly za personu non grata mi přijde v tomto kontextu nanejvýš pokrytecké.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama