Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2013 22:06:39

VOLBY 2013 – PROVOLÁNÍ

VOLBY 2013 – PROVOLÁNÍ

Blíží se volby 2013.

 

Všichni máme v živé paměti hrůzné vládnutí koalice ODS a TOP 09  a tzv. nečasovy vlády.

V dějinách této země můžeme toto období označit za jednu z největších katastrof vůbec. Lidé, kteří tento stav způsobili, jsou naprosto bez zábran a znovu se cpou na svých kandidátkách do funkcí, jako by se nic nestalo.

To přece nemůžeme dopustit!!

Řekněme jim tedy své rezolutní  NE a DOST!

Naslouchejte pozorně jejich řečem. Nechtějí nic jiného než zůstat u moci a dál devastovat tuto zemi a okrádat občany. Pan Kalousek mluví o tom, že když nevyhraje, ztratíme svobodu. On určitě ztratí možnost svobodně okrádat stát a občany, jak to činil doposud. Takovou svobodu má určitě na mysli. Nevěřte lidem, kteří nám znovu a znovu vykládají, že jsou ti nejlepší! Lžou nám jako vždy doposud.

Jako by se zapomnělo na zlodějny staršího data. Jejich aktéři se znovu, jako staré vykopávky snaží prohrabat na světlo, aby dál škodili této zemi.

Svým hlasem je všechny můžete zahodit na politické smetiště, kam všichni patří.

DSSS nám nabízí svým programem cestu, jak z politického marasmu ven.

Lidé z DSSS a jejich kandidáti jdou do boje s čistými štíty a s touhou změnit poměry podle představ a tužeb většiny občanů této země!

Mgr. Václav Komárek, místopředseda DSSS

komárek A

komárek B

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama