ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2013 0:32:12

Chci říct svým dětem, že se jejich táta s tím bordelem tady snažil něco dělat

Chci říct svým dětem, že se jejich táta s tím bordelem tady snažil něco dělat

Proč kandiduji? Bylo to těžké rozhodování a musel jsem se zamyslet. Motorem k plácnutí do vody je podpora lidí kolem mě. A taky chci, aby moje děti mohly být hrdé na svého tátu. Že jen nekecal v hospodě u piva, ale že se fakticky činil.

PROHLÁŠENÍ ke kandidatuře v předčasných volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR

Rozhodl jsem se, po několikatýdenním porovnávání PRO a PROTI, kandidovat do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR na kandidátce hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury. Chci vedle jiného pomáhat s šířením myšlenky přímé demokracie a odvolatelnosti politiků. Kandidatura pro mě znamená možnost veřejně a na místech k tomu určených představit názory a myšlenky nejen moje, ale i lidí, občanů, jako jsem já, kteří žijí každodenními starostmi rodiče, manžela, pracujícího nebo podnikajícího člověka. 
Jsem obyčejný hospodský. Rázný, ale - myslím - spravedlivý. Žiju a pohybuju se mezi lidmi. Už z toho důvodu jsem denně v problémech, které tíží tisíce lidí. Jediný rozdíl mezi mnou a jimi je ten, že se nebojím prásknout do stolu a svůj názor říct veřejně. Většinou je to názor nejednoho člověka. Netvrdím o sobě, že jsem vyvolený. Vždycky jsem říkal, že nejsem politik. Ale cítím podporu. A to je pro mě motorem. Několikrát jsem se ptal lidé kolem sebe, jestli to má cenu. Utvrdili mě, že má. Proto jsem se rozhodl kandidovat. Nejsem naivní. Nedělám si iluze, že jsem všemi oblíben. Ale těm, kdo mi věří a kdo mi dlouhodobě vyjadřují podporu, chci dát alternativu v podobě mojí osoby na kandidátce hnutí, které mi je programově blízké. 

Jsem jeden z vás a kandiduji ne pro sebe, mé podnikání mi na obživu stačí, ale proto, že nechci zklamat naděje i třeba jen špetky lidí, co mi věří. A hlavně! Chci jednou říct svým dětem, že jejich táta se s tím bordelem tady snažil něco udělat. Nejenže o tom mluvil u piva v hospodě, ale i se pro budoucnost jejich a jejich vrstevníků skutečně činil. Budu rád, když Vaše podpora bude trvat.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama