Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2013 10:48:14

DSSS prolomila v průzkumu hranici 5 %. Vandas pozván do předvolebního studia

DSSS prolomila v průzkumu hranici 5 %. Vandas pozván do předvolebního studia

První ze série předvolebních vystoupení celostátního lídra Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) pro říjnové parlamemtní volby je na pořadu v sobotu 28. září.

 

DSSS prolomila v průzkumu hranici 5 %. Vandas pozván do předvolebního studia

DSSS prolomila v průzkumu hranici 5 %. Vandas pozván do předvolebního studia26. září 2013 První ze série předvolebních vystoupení celostátního lídra Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) pro říjnové parlamemtní volby je na pořadu v sobotu 28. září.

Předseda DSSS Tomáš Vandas vystoupí v diskuzním pořadu České televize (ČT) Politické spektrum. Spolu s ním bude ve studiu předseda Strany soukromníků Rostislav Senjuk. Tématy diskuse budou mj. bezpečností situace v našich městech a obcích a postavení soukromníků v rámci ekonomického sektoru.

Pořad začíná v sobotu 28. 9. 2013 v 14.31 hod. na programu ČT24. Stránky pořadu

Česká televize včera zveřejnila průzkum v Karlovarském kraji, který pro ČT provedly agentury STEM/MARK a Median. Volební potenciál DSSS se v tomto kraji pohybuje na hranici 5 %. Více

Tiskové centrum DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama