JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2013 17:18:16

Vy s námi? Ne, my s vámi, paní Němcová

Vy s námi? Ne, my s vámi, paní Němcová

Přečetl jsem si přepis tiskové konference ODS a musím uznat, že paní Němcová má v jedné věci naprostou pravdu. V těchto volbách půjde mimo jiné o střet systémových a nesystémových subjektů.

Co se týče invektiv paní Němcové na adresu VV ty jsou buď dílem amnesie nebo vrcholu pokrytectví. Je zvláštní, že policie dnes vyšetřuje Petr Tluchoře, za obchodování s hlasy poslanců ODS. Téhož Tluchoře, který podle Kočí dal 120 milionů za rozpad VV. Ať tak či tak, je vyjádření Němcové pro Úsvit dobrá zpráva.

Stávajícího systému se doufám už voliči nabaštili do sytosti a dezert v podobě Nečasovy vlády jim řádně zvednul žaludek. Léčit tyto vředy další konzervativní léčbou může chtít už jenom masochista. Skutečnost, že ODS na dnešní tiskové konferenci odmítla spolupráci s Hnutím Úsvit přímé demokracie, je naprosto logická. Protože tato strana patřící skoro 20 let mezi hlavní představitele tohoto korupčního systému přeci nebude nabízet spolupráci hnutí, které chce naopak stávající systém, na němž parazitují vyvolení, rozbít.

Hnutí Úsvit chce přímou volbu poslanců, hejtmanů a starostů a zároveň prosazuje možnost jejich odvolatelnosti. Požadujeme také trestní a hmotnou zodpovědnost všech politiků a majetková přiznání i zpětně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama