Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2013 18:55:56

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

FOTOREPORT: Tisíc občanů na předvolebním mítinku DSSS v Ostravě. Bouřlivý potlesk Zarembovi



FOTOREPORT: Tisíc občanů na předvolebním mítinku DSSS v Ostravě. Bouřlivý potlesk Zarembovi













30. září 2013
Páteční volební mítink Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) proti rozšiřování ubytoven pro nepřizpůsobivé v Ostravě přilákal na náměstí SNP přes tisíc občanů. Masivní účast na této akci je důsledkem dlouhodobě neutěšené situace, která v Ostravě panuje a „soužití“ s nepřizpůsobivými občany je vedle nezaměstnanosti jedním z hlavním problémů tohoto města.

Účastníci shromáždění si vyslechli projev předsedy DSSS Tomáše Vandase, který na úvod přivítal přítomného olympijského vítěze Otu Zarembu, stranického volebního lídra na Zlínsku, což vyvolalo bouřlivý potlesk. Předseda DSSS vysvětloval hlavní body programu dělnické strany, mj. i proti nepřizpůsobivému stylu života, zdůraznil nutnost obnovení pořádku a bezpečí v ulicích, zamezení nárůstu kriminality a napadání slušných občanů. V závěru svého projevu Tomáš Vandas varoval občany před volbou tzv. rychlostran, které s pochybnými sponzory za zády a lobbisticko – mafiánskými strukturami zkouší opět zmást nespokojené voliče s rétorikou, kterou dělnická stran říká otevřeně již deset let.

Projev stranického šéfa byl často přerušován potleskem a následná diskuse s občany byla plná podpory místních lidí a odhodlání volit národní opozici.

Tiskové centrum DSSS

Fotogalerie - Ostrava, 27. 9. 2013


                Nastavení fotogalerie












Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama