Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2013 18:52:36

U nového šéfa DPP záleží, jak bude vycházet s politiky

U nového šéfa DPP záleží, jak bude vycházet s politiky

Jaroslav Ďuriš byl zvolen, po ročním působení Milana Křístka ve funkci generálního ředitele DPP, do čela pražského dopravního podniku. Do funkce nastoupí 7. října. Podaří se mu postavit dopravní podnik na nohy, když se to nepodařilo jeho předchůdcům?

 Podle mého názoru může mít úspěch. Ďuriš má totiž s dopravním podnikem bohaté zkušenosti. Působil v něm dlouhá léta od roku 1981 až do roku 2002, kdy z něj odešel po nástupu Martina Dvořáka. Zná tedy tento postsocialistický moloch opravdu dokonale a jistě ví, kde najít nemalé vnitřní rezervy v jeho fungování.

Jinou otázkou je, zda se mu podaří vyvázat se z nevýhodné smlouvy na dodávku tramvají od Škody Transportation. Důležité také bude, jestli se mu bude dařit dlouhodobě spolupracovat s politickým vedením města, nebo zda mu pražští politici z TOP 09 budou házet klacky pod nohy.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku

https://www.facebook.com/milansarapatka.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama