JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2013 9:36:44

Proč Jourová káže v ČT o transparentnosti? Sama dluží uzávěrku za 4 roky

Proč Jourová káže v ČT o transparentnosti? Sama dluží uzávěrku za 4 roky

Když tak poslouchám předvolební debatu lídrů kraje Vysočina, jejíž první část byla zaměřena na transparentnost smluv, nemohu se pozastavit nad vystoupením paní Věry Jourové, první místopředsedkyně Babišova hnutí.

Přestože jsem v minulosti několikrát upozorňoval na novinářské praktiky, mimo jiné i Janka Kroupy,  kvůli kterým skončila paní Jourová nespravedlivě ve vazbě, nemohu si pomoci, ale její kázání o čitelnosti, o zveřejňování smluv veřejné správy a platů státních zaměstnanců mi přijde jako pokrytecké, když, jak před přibližně dvěma týdny zjistil server ParlamentníListy.cz,  Jourová 4 roky nepodala účetní uzávěrku své firmy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama