Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2013 14:53:11

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

DSSS jde do voleb s číslem 18

 Státní volební komise dnes vylosovala čísla, s nimiž půjdou politické strany do parlamentních voleb 25. a 26. října. Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) se bude ucházet o hlasy voličů pod číslem 18.

Do předčasných voleb, které určí nové složení Poslanecké sněmovny, se  zaregistrovalo celkem 24 stran a hnutí, sedmnáct z nich podalo kandidátní listiny ve všech krajích. Strany budou moci volební čísla využít v kampani, ale především jimi budou označeny jejich hlasovací lístky. 

Předseda DSSS Tomáš Vandas okomentoval přidělené slovy: „Doufám, že 18. nám přinese ve volbách štěstí. A také že nás nebudou občanskoprávní bojovníci v předvolební kampani obviňovat z propagace zakázaných symbolů. Jakmile je někde kontext v souvislosti s námi, hned máme na krku obvinění,“ dodal s nadsázkou.

Tiskové centrum DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama