JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2013 11:29:14

Bělobrádek se navezl do Štětiny. Takovou křivdu jsem dlouho neviděl

Bělobrádek se navezl do Štětiny. Takovou křivdu jsem dlouho neviděl

Chápu, že pan Bělobrádek coby veterinář z řeznické rodiny touží po krvi, ale mého kolegy Jirky Štětiny se musím coby předseda VV zastat.

Pan Bělobrádek si na něj otevřel pusu v předvolebním speciálu a osočil jej, že on nic neudělal, když Jaromír Drábek jedním podpisem zařadil hendikepované bez končetin mezi „normální“.

Pan Bělobrádek by jako předseda parlamentní strany měl vědět, že agenda ve straně je mezi poslance rozdělena a každý se věnuje něčemu jinému. Nejinak tomu bylo ve VV. Za stranu to byla Kateřina Klasnová a Jana Drastichová, které opakovaně upozorňovaly na tuto absurditu zákona. Pořádaly seminář ve Sněmovně, zorganizovaly petici, předložily novelu zákona o poskytování dávek osobám se zdravotním postižením a podaly ji už 14. ledna 2013. Moje žena dokonce navštívila v září Senát, přestože už nebyla poslankyně a nemusela nic dělat, aby se ujistila, že Senát Drábkovu novelu zruší. Tady si, pane Bělobrádku můžete přečíst, jak VV v tomto případě pracovaly.

V KDU byly asi rozděleny funkce jinak. Náměstek Kopřiva na obraně bral provize za zakázek, bratr Cyrila Svobody pořizoval na stejném resortu za hubičku letohrádky, ministr Šimonovský vyjednával supervýhodně Kapsch a exlidovkyně Parkanová hrála mi CASA su CASA. Až se zase, pane Bělobrádku, budete chlubit, že KDU zrušila sKarty, přečtěte si, kdo inicioval ve Sněmovně usnesení, aby se vláda musela sKartami vůbec zabývat. Nebudu Vás napínat, byla to opět Kateřina Klasnová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama