Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2013 18:38:42

Štengl: Chceme být ještě blíž občanům

  Štengl: Chceme být ještě blíž občanům

Slavnostní otevření volební kanceláře Strany Práv Občanů ZEMANOVCI

Přestřižením pásky na hlavní pardubické třídě Míru zahájili přední kandidáti Strany Práv Občanů ZEMANOVCI fungování volební kanceláře. ...

V centru krajského města mohou občané promluvit s představiteli SPOZ, svěřit se se svými problémy a získat informace o fungování a programu strany „Chceme být ještě blíž občanům, otevření volební kanceláře zajistí ještě větší komunikaci mezi námi a širokou veřejností,“ řekl Zdeněk Štengl, předseda Strany Práv Občanů - Zemanovci. Slavnostního otevření se zúčastnili i další kandidáti: odpoledne s lidmi diskutoval Jaromír Dušek, náměstek hejtmana Pardubického kraje zodpovědný za dopravu a dopravní obslužnost; Zbyněk Kusý, manažer sportu a volnočasových aktivit mládeže a krajský zastupitel; Miloslav Soušek, starosta Vysokého Mýta a Tomáš Rejda, lékař – stomatolog.

Mgr. Zdeněk Štengl, předseda SPOZ

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama