Bc. František Vaněk

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2013 9:55:48

Výzva občanům-voličům

Výzva občanům-voličům

Vyzývám občany-voliče, aby prováděli výběr stran a kandidátů do PČR s rozumem. Ne všechno je zlato, co se třpytí.

Vážení občané-voliči:

Obracím se na Vás se žádostí, aby jste každý z Vás před vložením svého cenného hlasu do volební urny zvážil komu jej dáváte. Předejdete tím možnému dalšímu zklamání jako při minulých volbách do PČR.

Prosím před výběrem některé ze stran, které se nám nabízejí při letošních volbách do PČR si řádně pročtěte jejich volební program a zejména si projděte jména jejich kandidátů a zkuste se podívat blíže na toho, kdo se Vám nabízí jako Váš zástupce v PARLAMENTU ČR.

Obracím se na Vás jako politik a nyní již  "demokraticky" vyloučený člen SPOZ. Právě do strany SPOZ jsem vstoupil jelikož jsem se bláhově domníval, že je to ta pravá strana, která bude zastáncem poctivých občanů naší republiky. Již samotný název STRANA PRÁV OBČANŮ mne utvrzoval, že sej jedná opravdu o poctivou stranu, která bude zastávat práva všech slušných lidí.

Jaké však mne čekalo překvapení, když ve vidině možného vstupu SPOZ  do PARLAMENTU ČR se strana začala přetvářet pomalu a jistě ve stranu "podnikatelských subjektů", kterým zcela určitě nejde o blaho občanů, ale především o blaho své. Tedy o tzv. "KORYTA". Stačí se pouze podívat na dění ve SPOZ v posledních měsících a především prostudovat kandidátní listiny SPOZ jednotlivých krajů.

Současná SPOZ nestrpí mezi sebou žádného hlasitého kritika. Nejdříve Vám je vyhrožováno, pak jste urážen a nakonec Vás vyloučí jako "ČERNOU OVCI", to vše bez dodržování stanov strany a možnosti jakékoli obhajoby. Některé MÍSTNÍ ORGANIZACE pak píší otevřené dopisy, kde vyzývají předsednictvo SPOZ, aby s oportunisty a kritiky řádně "zametlo" , neboť  stranu si těmito lidmi rozvracet nedáme. Tyto dopisy mne silně připomínají dobu hluboko před rokem 1989. Stačí se podívat na stránky www.spoz.cz

Považoval jsem za nutné občany-voliče požádat  touto cestou, aby opravdu s rozumem a srdcem vložilo ten správný hlas správnému kandidátovi.

Bc. František Vaněk, vyloučený člen a předseda zrušené MO SPOZ Trutnov

Trutnov 5.10.2013

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama