Doc. JUDr. Miroslav Němec, Ph.D.

  • NÁR.SOC.
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2013 2:30:49

Královské město Kolín uvítalo návštěvu prezidenta Miloše Zemana se ctí.

Královské město Kolín uvítalo návštěvu prezidenta Miloše Zemana se ctí.

Po včerejším naprosto nechutném a ničím neopodstatněném skandálu při návštěvě prezidenta Miloše Zemana v Dobříši, pokračovala dnes jeho návštěva Středočeského kraje, v jeho rodném Kolíně, v Kutné Hoře a v Cerhenicích.

Na rozdíl od primitivů, kteří včera uráželi prezidenta České republiky v Dobříši u Prahy nechutnými transparenty, dnes prezident republiky pokračoval v návštěvě rodného Kolína, Kutné Hory a Cerhenic na Kolínsku a myslím, že byl spokojen nejen on, ale i všichni, kteří ho přišli, na jeho cestách za občany našich regionů, podpořit.

V Kolíně pana prezidenta náležitě uvítal, již před kolínskou radnicí, starosta města Kolína, Mgr. et Bc. Vít Rakušan, a to i přesto, že tento starosta je představitelem zcela jiné politické strany, než SPOZ či ČSSD. Je tomu tak, na rozdíl od řady primitivů v politice proto, že tento mladý starosta je na rozdíl od politických nul, inteligentem, který ctí hlavu státu, byť je z úplně jiné politické strany a dlužno dodat, že právě tak by tomu mělo být vždy. Pana prezidenta v Kolíně rovněž uvítali i kolínští studenti, kteří diskusi s prezidentem odměnili upřímným potleskem. Pana prezidenta jistě potěšilo i takřka zaplněné kolínské Karlovo náměstí, kde prezident naprosto pohodově diskutoval s kolínskými občany a naprosto přesvědčivě zodpověděl veškeré dotazy občanů, ale i novinářů.

Díky již tradičně perfektní práci kolínské policie, a to nejen regionálního odboru Policie České republiky v Kolíně, ale i Městské policie v Kolíně, zde nedošlo ani k sebemenšímu narušení dopravy v celém Kolíně a okolí, ani k jakémukoliv narušení setkání pana prezidenta s občany kýmkoliv, a kolínští občané zcela spontánně vyjadřovali našemu panu prezidentovi naprostou podporu.

Na dotazy občanů pan prezident odpověděl bez jakéhokoliv zaváhání, naprosto perfektně a s jemu vlastní nadsázkou, humorem a nezbytnými „bonmoty“, které naši slušní občané hodnotí velmi vysoko a přímo je milují, neboť většinou zesměšňují exponenty polistopadové pravice, která v naší zemi zničila vše, co zde naši pracující těžce vybudovali za dlouhých 68 let od ukončení II. světové války.

Jsem velmi rád, že se dnešní mladí a inteligentní představitelé města Kolína, ale i jeho řadoví občané, zhostili návštěvy prezidenta České republiky se ctí a že ani další návštěvy regionů, které pak prezident ještě navštíví, nebudou vykazovat žádné excesy a přispějí nejen k popularitě našeho současného prezidenta, ale i ke stmelení doposud rozhárané společnosti, která by měla být naprosto jednotná.

Doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Ph.D.

Stínový ministr vnitra za LEV 21

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama