Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2013 16:34:43

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

Dělnická strana hraje fair play, říká Ota Zaremba, zlatý olympionik a lídr DSSS ve Zlínském kraji

 

Dělnická strana hraje fair play, říká Ota Zaremba, zlatý olympionik a lídr DSSS ve Zlínském kraji





















20. října 2013
Pokračujeme v seriálu rozhovorů s volebními lídry Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) v jednotlivých krajích. Všem kandidátům byly položeny shodné otázky, směřované k jejich kandidatuře do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.

„Dělnická strana sociální spravedlnosti nikdy neuhne ze svých zásad,“ říká Ota Zaremba, olympijský vítěz z roku 1980 ve vzpírání. Současný trenér dorostenců kandiduje jako krajský volební lídr DSSS ve Zlínském kraji. Právě jeho odpovědi na naše otázky dnes zveřejňujeme...

Předvolební kampaň běží v plném proudu, jakým způsobem oslovujete občany, aby Vám v předčasných volbách dali svůj hlas?

Ve spolupráci se členy a aktivisty DSSS oslovujeme občany na setkáních, kde s nimi diskutujeme o jejich problémech, které je tíží a nabízíme řešení. Chceme jim ukázat, že program DSSS je programem pro 10 milionů občanů republiky.

Co považujete za nejpalčivější problém Vašeho kraje?

Je to samozřejmě nezaměstnanost a mnohdy nedostatečná dopravní dostupnost. Nechci, aby se lidé museli stěhovat za prací z tohoto krásného kraje a ten se vylidňoval.

Můžete ve stručnosti charakterizovat svůj dosavadní život, naplněné cíle a úspěchy?

Můj život byl a je naplněn prací. V aktivní sportovní části života byl můj čas naplněn tréninkovou dřinou a odříkáním, což se zhodnotilo mnohými sportovními vítězstvími a mým největším sportovním úspěchem byla zlatá medaile z moskevské olympiády v roce 1980. Sport mě naučil i prohrávat a proto vím, že člověk musí po prohře vstát a pokračovat ve své práci.

Proč jste se rozhodl kandidovat za DSSS?

Dělnická strana sociální spravedlnosti je jedinou skutečnou opoziční stranou, která slova mění v činy a nikdy neuhne ze svých zásad. A vždy hraje fair play.

V případě zvolení do parlamentu, co je Vaším cílem prosadit na půdě Poslanecké sněmovny?

Jako bývalého vrcholového sportovce by mě samozřejmě zajímala sportovní problematika. Chtěl bych prosadit určité daňové úlevy pro sport. V centru zájmu nesmí být pouze vrcholový sport, ale hlavně sport pro všechny věkové kategorie musí být ze strany státu podporován. Sport tuží nejen tělo, ale i duši. Sportem zocelený národ je národem silným.

Jaké je Vaše volební motto?

Čestně ve sportu - čestně v politice


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=taM3KwsZD5Y

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama