Ing. Miloslav Vlček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2010 18:44:57

Jsem slušný člověk, jen chycený v sítích médií

Jsem slušný člověk, jen chycený v sítích médií

Rezignace předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslava Vlčka

K dnešnímu dni jsem rezignoval na funkci předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a vzdal se svého poslaneckého mandátu.

Rád bych přitom zdůraznil, že důvodem mojí rezignace není to, že bych vědomě přispěl ke zneužití nějaké dotace, či že bych vědomě porušil zákon.

Odcházím z vlastní vůle, abych očistil své jméno, pověst Poslanecké sněmovny, ale také pověst České strany sociálně demokratické.  Věřím, že v případě obou mediálních kauz dojde k vysvětlení a všechny případné nepravosti budou náležitě napraveny a bez výjimky potrestány.

Děkuji všem, kteří ve mně stále vidí slušného člověka, který se jen pod tlakem a z neobratnosti zachytil do sítí utkaných některými medii.

Děkuji také všem novinářům, kteří z toho nedělali senzaci a snažili se veřejnosti poskytovat objektivní informace založené na ověřených faktech.

Již dne 15. srpna 2006 jsem první místopředsedkyní Poslanecké sněmovny stanovil paní Miroslavu Němcovou, na kterou dnešním dnem přecházejí příslušné pravomoci související s funkcí předsedy Poslanecké sněmovny.

Ing. Miloslav Vlček

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama