JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2013 19:42:20

Jsme byli jediná strana, která od začátku do konce hlasovala pro předčasné volby

Jsme byli jediná strana, která od začátku do konce hlasovala pro předčasné volby

Poslední předvolební slovo Víta Bárty

Vážení voliči, kamarádi, véčkaři, dámy a pánové,

tento rok byl přelomový pro mě i pro VV v několika momentech. Vyhrál jsem soud, stal jsem se díky hlasům některých z Vás předsedou Věcí veřejných a protlačil jsem variantu spolupráce s Hnutím Úsvit Tomia Okamury do těchto předčasných voleb, které naší stranu zastihly, byť na preferenčním vzestupu, ale  ne v úplně v nejlepší kondici. Jsem pyšný na to, že jsme byli jediná strana, která od začátku do konce hlasovala pro předčasné volby, a to i přes to, že jsme si plně uvědomovali, že se už do Sněmovny nemusíme podívat. Jsem ale rád, že zvítězila touha poslat zkorumpovanou Nečasovu vládu do propadliště dějin nad osobními zájmy.

Přiklonění se k Úsvitu bylo pro mě soubojem rozumu a srdce a asi nikdo z Vás si nedokáže představit, jak se to ve mně do poslední chvíle mlelo. Vím, že mi někteří z Vás tuto volbu nikdy neodpustí, ale třeba se nakonec ukáže s odstupem času jako správná a VV budou mít své poslance v parlamentu, přežijí, zmobilizují síly a nadechnou se k dalšímu životu. Koneckonců program Úsvitu stojí na stejných principech, na stejné přímé demokracii, jako program VV.                                                                                                                            

Abychom v barvách Úsvitu tyto ozdravné demokratické principy dokázali vštípit do Ústavy, potřebujeme, abyste šli k volbám a volili Hnutí Úsvit č. 17. Odvážně ke změně! 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama