Kristýna Světlíková

.
  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2013 11:32:56

Povolební situace v ČSSD

Povolební situace v ČSSD

Kristýna Světlíková: „To, jak sociální demokracie předvádí sebevraždu v přímém přenosu je více než zavádějící. Stranu to neuvěřitelně poškodí a připadá mi, že si tuto velmi závažnou situaci Michal Hašek absolutně neuvědomuje.“

Povolební situace v ČSSD je neúnosná a neuvěřitelná. Nejsem zrovna ráda, když vidím jak jde sociální demokracie, strana v kterou jsem věřila a jsem spoluzakladatelkou nové politické větve České strany sociálně demokratické, a to nových Mladých sociálních demokratů Libereckého kraje pomalu, ale jistě ke dnu.

Bohuslav Sobotka nebo Michal Hašek? Ani jeden! Okamžitě by se mělo zvolit nové vedení strany a poté by možná bylo vše jasnější. To, jak sociální demokracie předvádí sebevraždu v přímém přenosu je více než zavádějící. Stranu to neuvěřitelně poškodí a připadá mi, že si tuto velmi závažnou situaci Michal Hašek absolutně neuvědomuje.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama