Občané městu, město občanům

"OMMO.... ejhle, člověk!"
  • OMMO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2013 17:10:54

Upozornění pro návštěvníky profilu hnutí OMMO

Upozornění pro návštěvníky profilu hnutí OMMO

... ne vše, co se tváří přátelsky, je skutečně přítelské, vždy je třeba se podívat, co kdo vyznává, co za kým stojí.....

Upozorňujeme návštěvníky profilu politického hnutí OMMO, že fotografie vložená do našeho profilu jako určitá sympatie, na níž jsou zobrazeni tzv. mladí komunisté (mezi nimi pánové Mišičák a Pazdera) je z naší strany nežádoucí. Požádali jsme dotyčné, aby svou farizejskou a naše hnutí v podstatě dehonestující podporu z našeho profilu stáhli. Jejich tvrzení, že podporují senátorku M. Bayerovou je více než zavádějící, protože to by klidně, přesněji a určitě lépe mohli dělat na profilech spojených s KSČM. Paní senátorka Bayerová je senátorkou za KSČM a k tomu, že je shodou okolností zastupitelkou za naše hnutí ve městě Znojmě, kde ji KSČM nehodlala kandidovat, se příliš nehlásí. Od podpory lidí spojených s extremistickými názory a dalšími názory, kterými se vyřazují ze standardů demokratických zásad společnosti, se hnutí OMMO distancuje a nestojí o ni. Konec konců jde o názory a i osoby, s nimiž má dlouhodobé problémy i samotná KSČM. Díky za čas věnovaný přečtení tohoto upozornění.

Hezký den a vše dobré slušným lidem přeje Vlastimil Balín, jednatel OMMO

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama