Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.11.2013 18:35:32

Certifikovaná semínka a sazenice Evropské unie.

Certifikovaná semínka a sazenice Evropské unie.

Nařízení Evropské unie o osivech je další důkaz o tom, že stejně jako u nás i bruselské úředníky řídí prostřednictvím lobbistů nadnárodní společnosti a jejich kmotři.

Jak jinak si vysvětlit, jak pomazané hlavy vymyslely to, že by se měly používat a směňovat pouze certifikovaná semínka a sazenice. Pouze proto, že proti připravovanému nařízení byl velký odpor veřejného mínění, nebudou drobní pěstitelé, zahrádkáři a zelináři pronásledováni za používání a směnu vlastních, necertifikovaných semen a sazenic. Spodní hranice toho, kdo bude muset být nakonec registrován, je firma, která bude mít deset osob a obrat dva miliony eur. Evropská unie pracuje skrze lobbistů proti nám, když svými nesmyslnými nařízeními a poplatky ničí malé a střední podnikatele, takže i konkurenci a podnikání jako takové. Celé je to postavené na hlavu a je nutné udělat něco pro to, aby tento nešvar a mohutná byrokracie Evropské unie jednou pro vždy skončila. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama