Dělnická strana sociální spravedlnosti

  • DSSS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2013 10:41:30

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

DĚLNICKÁ STRANA sociální spravedlnosti

Celostátní porada DSSS: Vyslovena důvěra předsedovi Vandasovi

 

Celostátní porada DSSS: Vyslovena důvěra předsedovi Vandasovi

Dsss_19 18. listopad 2013 V neděli 17. listopadu se v Praze uskutečnila povolební celostátní porada Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS). Hlavním bodem porady bylo zhodnocení výsledků říjnových parlamentních voleb. Předseda strany Tomáš Vandas úvodem svého projevu vyzval delegáty porady, aby hlasováním dali najevo, jestli má zůstat v čele strany i nadále. Všech padesát delegátů, zástupců krajských a místních organizací z celé republiky, jednomyslně vyjádřilo předsedovi strany důvěru.

Předseda strany Tomáš Vandas v další části svého vystoupení vyjádřil nezlomnou vůli pokračovat v politickém boji za budoucnost naší země. Volební výsledek nikoho ze členů a aktivistů nezlomil, ale naopak bezprostředně po volbách vznikla nová místní organizace v Libereckém kraji a byl zaznamenán zvýšený počet přihlášek do strany.

Jako hlavní cíl pro nadcházející období byly zdůrazněny volby do Evropského parlamentu, které se uskuteční v květnu příštího roku, a také volby komunální. Do konce měsíce ledna by měl být schválen finální program, se kterým půjde DSSS do evropských voleb.

V následné diskusi vystoupili zástupci místních a krajských organizací, aby svými návrhy přispěli na zlepšení stranické práce. Jednání se vedlo v pracovním duchu, protože všem přítomným jde o politickou práci, která musí posunout DSSS dopředu.

Tiskové centrum DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama