Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2013 11:22:04

Rozhodnutí Víta Bárty respektujeme. Teď je to na nás

Rozhodnutí Víta Bárty respektujeme. Teď je to na nás

Věci veřejné mají nové vedení

V pondělí 25. listopadu zasedaly nejvyšší orgány strany Věci veřejné, předsednictvo a grémium. Dle stanov byli kooptováni dva noví místopředsedové Věcí veřejných – David Kádner, starosta obce Nová Ves v Horách a poslanec Parlamentu České republiky za Ústecký kraj a Olga Havlová, zastupitelka v obci Jindřichov ve Slezsku a poslankyně Parlamentu České republiky za Moravskoslezský kraj.

Vít Bárta na zasedání grémia rezignoval na post předsedy Věcí veřejných a svoji pozici první místopředsedkyně opustila i Petra Quittová.

“VV jsou i nadále strana s účastí v parlamentu a ti, co uspěli ve volbách, by měli stranu vést. Svůj úkol dostat VV do sněmovny jsem splnil, máme čtyři poslance. Nyní je na novém vedení příprava stranické konference a vytyčení další strategie VV,“ řekl Vít Bárta.

Bárta odstoupil z důvodu, že nechtěl nadále svou kauzou, k níž se nesmí ani vyjadřovat, zatěžovat celou stranu.

“I přesto, že Vítek má podporu krajských rad, musíme jeho rozhodnutí respektovat a je teď na nás, aby Věci veřejné dál šířily svoje myšlenky a program,“ dodala Olga Havlová.

Noví členové předsednictva společně s místopředsedy Petrem Skokanem a Jiřím Lexou povedou stranu Věci veřejné až do volební konference, která se bude konat 25.1 2014, kdy delegáti zvolí nové vedení Věcí veřejných a strategii pro volební rok 2014.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama