JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2013 18:15:55

Nemíním zatěžovat VV permanentními ataky na mou osobu

Nemíním zatěžovat VV permanentními ataky na mou osobu

Chtěl bych jen připomenout, že VV jsou parlamentní stranou, což někoho zjevně velmi děsí.

Na útoky jsem připraven a přichází vždy, když VV posilují, ale štve mne, že vůči mediálním spekulacím na měsíc starou událost se nemohu bránit, protože vše je státním tajemstvím. Nemíním zatěžovat VV permanentními ataky na mou osobu, a proto jsem vedení strany jsem předal naším novým poslancům Olze Havlové a Davidovi Kádnerovi, kteří doplnili současné místopředsedy Petra Skokana a Jiřího Lexu. Jsem rád, ze mé vyjádření v zásadě nezkresleně interpretovala TV Nova, jen ale na pravou míru uvedu dva detaily. 

1) nerezignoval jsem před TV Nova, ale o den dříve před grémiem VV

2) Kádnerovi s Havlovou jsem předával podklady ne v luxusních manžetových knoflíčcích, ale v knoflíčcích koupených v obchodě se suvenýry. Jde o včely, symbol pracovitosti, což se obávám, že je má jediná ctnost, kterou mi nikdo nemůže upřít

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama