ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.12.2013 10:30:23

Je po volbách - voliči zapomeňte !

Je po volbách - voliči zapomeňte !

Dva z pěti voličů ignorovali volby - buďto proto, že jim je jedno, co se kolem nich děje a tomu nevěřím, spíš myslím, že oni nevěřili, že volby něco změní. Další dva volili “staré struktury“- parlamentní strany jen jeden z pěti dal hlas šanci změně.

  Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Skutečně něco změnit ?? Tomu nelze věřit. Pět týdnů uteklo a – nic nesvědčí, že by tu něco mělo být jinak. Zemanova vláda povládne i po vánocích. ČNB devalvovala korunu, vše zudražila, se směšným zdůvodněním, že prý občan začne víc utrácet ! Nevěřím, že ti zasvěcení, tedy také ti třímilionoví protagonisti, spolu s vládou, neměli budoucí zdražení všeho jako přivýdělek ke svým skromným příjmům. A občané “drží hubu a krok“ ! Kdepak jsou ti plzeňští vzbouřenci z r. 53 ? …vymřeli. Ne, je mi jasné, že ani tyto volby a tato sněmovna žádnou změnu nezajistí. A pokud se nezmění volební zákony, tak se nic nezmění ani po dalších volbách… Vždyť ti noví jsou většinou dvou či tříměsíční politické rychlokvašky, nemají potřebu něco měnit a ti staronoví – hanba mluvit.

Staronové panoptikum ve sněmovně na čele s Bendou, Němcovou, Bendlem, Pospíšilem, Kalouskem, knížetem, a těmi “osvědčenými mladšími“- Gazdíkem, Polčákem se v tlačenici od počátku snaží utrhnout nováčkům alespoň nějaká koryta, neboť vědí, že teď je ta rozhodující hra a oni jsou na čtyři roky na střídačce. Komundíři tentokrát nedostali do parlamentu bachaře, jen esenbáckou mlátičku z roku 89 a osvědčené stalinisty Semelovou a Grebeníčka….

O jiná, ta cennější koryta se pere naprosto neschopný Sobotka team, který sice vyhrál nedávný bratrovražený boj, ale v něm se jen ukázalo, o co vlastně této straně jde – jen o moc a ovládání penězovodů do jejich a stranické kasy – stejně jako těm předchozím…Team s obojetným Chovancem, posílený o senátory Gajdůškovou se Štechem, spíš jen hraje licitovaný mariáš s nevinným donašečem Babišem a jeho osobním strážcem Jourovou, která svými vyumělkovanými a zastíracími řečmi “mediálně“ hájí svého všemi ubližovaného genia přes podnikání. Jediný výsledek zatím je, že na křeslo, které o ničem nerozhoduje, dosadili mladého, ambiciózního Hamáčka, aby nepřekážel, kostičku předhodili také Faumerovi a teď hledají hezky česky cestičku, jak obejít či zrušit lustrák…, aby mohli vlkovi v rouše beránčím dát ovce na pospas. A že občané čekají na vládu, která by měla nastartovat ekonomický růst ? Neblázněte - spíš růst cen ! A to se už přece zdařilo, neboť jsme závislí na dovozu a domácí, ti se rádi svezou - ceny jsou už teď jako utrženy ze řetězů – máslo a chleba za čtyřicet, mlíko za dvacku nestačí a kilo masa se pod stovku nekoupí, hovězí za dvě… A řešení korupčních kauz ? Nebuďte bláhoví, vždyť v té MUS má prsty Zeman i Sobotka, Kalousek, tak přece Cassy nebo panduři jsou už také nezábavný. Zapomeňte na zrušení zdravotních poplatků, nás netrápí exekuce, problémy s cikány se neřešily, tak počkají a počkají i pošlapaná práva nejen otců…

Tak to je výsledek předčasných voleb. ANO, s jeho majitelem, předstírajícím nevinnost ba nevědomost, s nakoupenými kašpárky Komárkem, Zlatuškou a mluvčím s divadelními výstupy Stropnickým, jedná ( spíš manipuluje ) se socany, kteří už hodili za hlavu sliby o zrušení církevních prostitucí v předkole, aniž došlo k vlastnímu závodu, nejspíš ze strachu z neúspěchu. Po nástupu do závodu o koryta poštěkávajících a vyhrožujících náhradníků na lavičce vedených Bělobrádkem by totiž zase mohli stát na startovní čáře. Proto vše svedou na předchozí vládu a klidně vymění Nečasův církevní tunel za koryta.

Ale hlavně nechtějí vzít do hry císaře Okamuru - i když je vstřícný ke komunistům, bůh ví, jak by byl vstřícný k nám ! Jistě vědí, jak si vybral své pappenheimské - tedy že si je vůdce opravdu vybral sám - a přímo si je jen nechal zvolit… Každý vyvolený dostal auto se svojí velikou fotografií a to by v tom byl čert, aby voliči Úsvitu nevěděli, koho mají Tomiovi zvolit. Však to taky nikde nepopletli !! Sice má Úsvit jako štít přímou demokracii, ale neví se, zda je to jen záštita a nebo zda náhodou nedej bože opravdu nebude chtít nakonec ten program, ukradený Cibulkovi a přímé volby všech prosazovat ! Referendum, to je neškodná a lehce zmanipulovatelná záležitost …

A tak máme zase své nové nadrovnoprávné, jen tu Národní frontu se bez těch milicí nějak nedaří narafičit. Hlavně tedy ne a ne rozdělit ta koryta. Občane, nestarej se, ty už jsi svoji roli sehrál při volbách. A že takovéto volby, které do sněmovny vynesou například opět Bendu, který by se tam jistě v přímé volbě nedostal, jsou věcí zavedeného systému – no ten přece ale nejde změnit !!!     Že ty máš občane k vánocům hlouběji do žlabu, za to si můžeš taky sám - a ta “nezávislá“ ČNB !

Ale na krásném dárku pro vás, občánci, jsme se přednostně přece jen už dohodli – dostanete po ruském vzoru – k Novému roku - nový občanský zákoník ! Pozitivní na tom je to, že drtivá většina občanů vůbec netuší, jaký je to danajský dar !! Ještěže máme tak dobře vyzbrojené obrněné policisty a i ty zkušené Stbáky v civilu, co se osvědčili už v Budějicích..A u nás není Ukrajina !!!

(občanský zákoník má tisíce paragrafů, jen komentář k němu stojí údajně deset tisíc Kč, což mnohonásobně zdraží právní služby. A bez nich běžný občan nesepíše ani závěť. No řekněte, čím by se ale ty tlupy neschopných a za nic neručících plzeňských právníků asi živily ??? )

2.12.2013  
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama