Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2013 15:15:12

Babák a Chaloupka Věci veřejné nepohřbí, na rozdíl od nich jsme srdcaři

Babák a Chaloupka Věci veřejné nepohřbí, na rozdíl od nich jsme srdcaři

Vyjádření Olgy Havlové k prohlášením exposlanců Babáka a Chaloupky

„Věci veřejné byly poškozeny různými aférami a puči.“ Tato slova vyšla z úst Michala Babáka, ale už nedodal, že se na některých aférách exposlanci Babák a Chaloupka podíleli. Ve straně proběhly navenek dva puče, které strana ustála. Třetí puč byl uvnitř strany a právě Michal Babák a Otto Chaloupka ho vyvolali.

Právě tito dva exposlanci objížděli kraje a sondovali, kdo by změnil nálepku, úspěšní nebyli, naopak v některých krajích se setkali s odporem. Nejsem vůbec přesvědčená, že založením nové strany něco změní a pohřbí tak Věci veřejné. Oba exposlanci měli za zlé bývalému předsedovi Vítu Bártovi, že se šlo do voleb s Úsvitem přímé demokracie Tomia Okamury, ale nemít dnes poslance by bylo kontraproduktivní, protože bychom nemohli řešit problémy občanů, podávat interpelace a bojovat s korupcí, což bylo vždy cílem Věcí veřejných.

Věci veřejné zatím nikdo nepohřbil. Ani bývalí koaliční partneři, ani nepřátelé, ani Republika. Vznikne jen nový subjekt, který bude mít staronové tváře, ale stejnou ideu.

Někteří by možná uvítali smrt VV, ale ti věrní co zůstali (a není nás málo) jsou srdcaři, kteří nedopustí zánik Věcí veřejných, ale udělají vše pro očištění strany, která má jistě budoucnost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama