Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.12.2013 7:37:21

Rozsvícení stromečku v Buštěhradě

Rozsvícení stromečku v Buštěhradě

Na buštěhradském náměstíčku proběhlo slavnostní rozsvícení vánočního stromečku, které obohatil dětský sborový zpěv.

Po celé zemi se rozsvěcují v tyto dny na náměstích stromečky a nejinak tomu bylo i v Buštěhradě. V pátek 6. 12., za mrazivého větru se desítky rodičů s dětmi zúčastnily doprovodné kulturní akce, kde hlavní hvězdou byly - jak jinak - děti.

Místní dětský sbor zazpíval nejen vánoční písně, ale přidal i jiné a dokonce i  trochu autorské poezie na téma "škola". Na výzvu paní starostky Jitky Leflerové pak rozsvícení stromečku odstartoval za podpory dětí radní pro kulturu a památkovou péči Středočeského kraje Zdeněk Štefek.

"Vánoční stromeček sám o sobě nepotřebuje slova, aby byla navozena správná atmosféra, a když si k tomu přidáte rozzářené dětské oči a zejména dětský sborový zpěv, je každé další slovo úplně zbytečné." komentoval akci Štefek, který přivezl dětem i drobné dárky.

 Pro všechny účastníky obec zajistila i vánoční svařák či čaj - bylo jich skutečně potřeba.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama