Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2013 19:04:19

Kalouskův člověk

Kalouskův člověk

Arogance, drzost a výsměch politika z TOP 09, který volil Kalouska. Nikomu to nevadí?

 Do Senátu se člověk dostane velice snadno. Stačí, když vám pravicová média vytvoří umělou popularitu, byl jste v minulosti válečný reportér, spisovatel (nebo si budete hrát na spisovatele, stejně jako Václav Havel) a Váš dědeček z matčiny strany žil v Chicagu...Pokud se dostanete do Senátu, tak se zviditelníte tím, že skoro každý den budete volat po zákazu KSČM. Jak snadné.
Je velice zvláštní, že tento „neohrožený“ senátor, který podává komické výkony na naší politické scéně, v minulosti oslavoval KSČ. Stejně jako Martin Komárek, vlastník velice ohebné páteře, dnes veřejně povídá cosi o tom, že komunisté představují zlo a že jediná naše záchrana je „mesiáš“ Miroslav Kalousek, coby představitel pravice. Dobře si pamatujeme, jak tento senátor z TOP 09 v roce 2009 doslova vyzval premiéra Jana Fischera, aby KSČM byla postavena před soud. Tenkráte Senát ve svém návrhu vůči KSČM vycházel z dvouleté práce pana Štětiny. Škoda, že tentýž „bojovný“ senátor ty 2 roky nedělal něco užitečnějšího. Je až zarážející, že pan Štětina ještě nepochopil, že občan je na prvním místě a že politik je vlastně jeho zaměstnancem. Bohužel tento politik si naivně myslí, že on a jeho strana je důležitější, než nějaký občan. Nedivím se, že tento senátor je toho názoru, že on není zaměstnancem občanů, protože je straník TOP 09. Strany, která se celá dlouhá léta chovala vůči všem obyvatelů velice drze, brutálně a arogantně a de facto se všem vysmívala.
TOP 09 se drží neveřejného hesla „Nepracujeme pro Vás lidi, ale pracujeme jen čistě pro sebe“.
Ono by stačilo, kdyby občané permanentně požadovali od svých volených politiků práci pro stát a pro občany a začali se zajímat o ty politiky, na které se obrátili a dožadovat se od nich odpovědí. Občané by měli podporovat přímou demokracii. Jen skromně podotýkám, že KSČM podporuje přímou demokracii.
Jsou politici, kteří si zaslouží být v Parlamentu, protože jsou přínosem pro naší zem. Ale na druhé straně jsou mezi námi politici, kteří jako kolovrátek stále dokola komicky křičí o zákazu demokratické strany KSČM, která je pevně zakotvená v našem systému.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama