Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2013 19:14:00

Pospíšilova pofidérní ODS

Pospíšilova pofidérní ODS

Neuvěřitelné, plzeňští krajští zastupitelé evidentně neumí zformulovat myšlenku do tří minut a opět mluví o ohrožení demokracie.

Plzeňským krajským zastupitelům se zkrátila doba jejich vystoupení při projednávání jednotlivých bodů z deseti na sedm minut. Tím pádem mají k dispozici dvě tříminutová a jedno minutové vystoupení.
Jsem velice rád, že tento „náhubek“ navrhla koalice KSČM-ČSSD, protože se urychlí jednání. Nač mluvit dlouze a zbytečně odbíhat od daného tématu? Ať každý zastupitel mluví jasně a srozumitelně ke konkrétní věci, která se projednává. Nemusíme zbytečně dělat ze zasedání krajského zastupitelstva „žvanírnu“, kterou se občas stává Poslanecká sněmovna.
Nedivím se, že ODS a TOP 09 byly tvrdě proti „náhubku“. Vždyť plzeňská ODS je na pokraji zániku a nezachrání ji ani pan Pospíšil, který veřejně hlásá cosi o tom, že on jako poslanec může vystupovat tak dlouho, jak bude chtít. Typické arogantní jednání představitelů ODS. Člověk by si také mohl říci, že si občas politici z ODS myslí, že jsou něco víc.
Nikdy jsem si nemyslel, že pan Pospíšil může v brzké době klesnout ještě hlouběji. .Mýlil jsem se. Pan Pospíšil klesl ještě hlouběji. Opět mluví o tom, že krajští sociální demokraté a komunisté ohrožují demokracii, protože pravicovým krajským zatupitelům upírají „dlouhé monology o ničem“. Pan Pospíšil je připraven se obrátit na Transparency International a další nezávislé organizace a požádat je o názor ohledně zkrácení interpelačního vystoupení. Ubohost střídá trapnost?
Pan Pospíšil místo toho, aby se trapně obracel na Transparency International, by měl raději vysvětlit, proč při každém zasedání zastupitelů Plzeňského kraje chybí mnoho zastupitelů ODS. Že by nezájem o kraj? ODS absolutně nemusí vadit, že se zkrátila doba na jednotlivé vystoupení, protože jsou stejně často nepřítomní.  

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama