Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2013 21:11:12

„Modrá síla“ hlásí, že se hraje nefér hra

„Modrá síla“ hlásí, že se hraje nefér hra

Od ODS bych čekal pokoru, sebereflexi, ale toto je velice naivní představa. Paní Němcová a další ódéesáci žijí v jakési iluzi, že Nečasova vláda byla to nejlepší, co náš národ mohlo potkat.

Paní Němcová nechápe, že ODS, která je stranou korupce, uhrála ve volbách velice slabý výsledek a tudíž ani ve spojení s TOP 09 nebude schopna zvrátit v Poslanecké sněmovně vůbec nic. Paní Němcová opět nechce pochopit vůli voličů, kteří rozdali nové politické karty a pláče nad tím, že "modrá ptáčata" budou hrát jen 2. ligu.
Nedivím se tomu, že ODS uhrála velice slabý výsledek. Za dobu svého vládnutí ignorovala opozici, občanské iniciativy a odbory, které chrání práva zaměstnanců. Tato strana naprosto ignorovala vše a nehodlala se s nikým bavit. Také podle toho dopadla. V této době se každý stydí bavit se s ODS. A vůbec, proč by si měl někdo špinit ruce s ODS? Vždyť už dnes můžeme konstatovat, že ODS je pomalu vulgární slovo.
Občanská demokratická strana to dokonce dotáhla tak daleko, že hlásí veliký úbytek členů . Dnes má „modrá strana“ cca 7000 členů, ale z toho je jen třetina aktivních. Nedivím se tomu, že straníci této strany se stydí na veřejnosti přihlásit ke svému členství.
Abychom nekřivdili ODS, tak musíme přiznat, že jeden vysoký představitel ODS měl tendenci se omluvit občanům. Ale vyhrál názor poslance Bendy, který řekl, že ODS za svého vládnutí neudělala nic špatného. Tudíž se nemá za co omlouvat. Ano, toto je názor pana Bendy, který je téměř nepřetržitě od svého mládí v Parlamentu, kde si vydělal cca 13 milonů korun.
ODS nám může donekonečna vykládat cosi o tom, že se očistila od tzv. kmotrů. Ale lidé nezapomínají a budou si navždy pamatovat, jak tato strana vládla a rozhodovala. A neměli by zapomenout.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama